Во рамките на подготовките за претстојната сезона, кошаркарките на ЖКК Бадел 1862, на 18-ти и 19.09.2021 година, во Краљево, на покана на ЖКК Краљево, ќе одиграат две пријателски средби против истоимената екипа.

Првиот натпревар ќе се одигра на 18.09.2021 година, со почеток во 18:00 часот, додека натпреварот на 19.09.2021 година ќе се одигра со почеток во 14:00 часот.

За нашите баделки, овие два натпревари ќе бидат генерална проба пред натпреварот во Супер купот на 25.09.2021 година и почетокот на WABA лигата на 29.09.2021 година.

НАПРЕД БАДЕЛ!

 

17.09.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862