FIBA U16 European Challenger – Група Е

Сити Арена, Тбилиси, Грузија

14.08.2021, Сабота

14:00     Ерменија – Малта    ЛИНК  

17:00     Грузија – Северна Македонија     ЛИНК  

 

13.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862