Вечерва, во рамките на отвореното студио Добровечер Токио, на МТВ 1, на покана на водителот Бранко Чупески, ќе гостуваат Тим менаџерот на ЖКК Бадел 1862, Љупчо Павловски и нашата репрезентативка и кошаркарка на ЖКК Бадел 1862, Александра Стојановска.

Состојбите во македонската женска кошарка и нејзиниот развој ќе бидат тема на разговор во отвотеното студио.

05.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862