FIBA U20 European Challenger (Група Е) 

Распоред на натпревари и линкови за LIVE STEAM (MakbasketTV) и LIVE STAT (Fiba basketball):

 

18.07.2021, Недела, СРЦ Кале

 

LIVE STREAM

17:00     Луксембург – Романија    ЛИНК

21:00    Косово – Северна Македонија   ЛИНК

 

LIVE STAT

17:00    Луксембург – Романија  ЛИНК

21:00    Косово – Северна Македонија   ЛИНК

 

17.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862