FIBA U20 European Challenger (Група Е) 

Распоред на натпревари и линкови за LIVE STEAM (MakbasketTV) и LIVE STAT (Fiba basketball):

 

15.07.2021, Четврток, СРЦ Кале

 

LIVE STREAM

17:00     Косово – Луксембург    ЛИНК

21:00     Словачка – Романија   ЛИНК

 

LIVE STAT

17:00    Косово – Луксембург    ЛИНК

21:00    Словачка – Романија   ЛИНК

 

14.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862