FIBA U20 European Challenger (Група Е) 

Распоред на натпревари и линкови за LIVE STEAM (MakbasketTV) и LIVE STAT (Fiba basketball):

 

13.07.2021, Вторник, СРЦ Кале

LIVE STREAM

17:00     Словачка – Косово    ЛИНК

21:00     Северна Македонија – Луксембург    ЛИНК

LIVE STAT

17:00     Словачка – Косово    ЛИНК

21:00     Северна Македонија – Луксембург    ЛИНК

 

12.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862