Скопје ќе биде домаќин на FIBA U20 European Challenger (Група Е) којшто ќе се одржи од 13 – 18.07.2021 година. 

Распоред на натпревари:

13.07.2021, Вторник

17:00     Словачка – Косово

21:00     Северна Македонија – Луксембург

 

14.07.2021, Среда

17:00     Луксембург – Словачка

21:00     Романија – Северна Македонија

 

15.07.2021, Четврток

17:00     Косово – Луксембург

21:00     Словачка – Романија

 

17.07.2021, Сабота

17:00     Романија – Косово

21:00     Северна Македонија – Словачка

 

18.08.2021, Недела

17:00     Луксембург – Романија

21:00     Косово – Северна Македонија

 

Линковите за LIVE STREAM ќе бидат поставени на www.wbcbadel1862.com.mk во претпладневните часови на денот на одигрување на натпреварите.

06.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862