Среќен роденден 💙💛🎂💙💛 на нашиот капитен Сања Адамовска, со најискрени желби за многу здравје, среќа и што поскоро враќање на кошаркарските терени!

 

04.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862