ГРУПА А

1 коло, 29.09.2021

Орлови – Војводина 021

Берое – Феникс

Бадел 1862 – Цинкарна Цеље

2 коло, 06.10.2021

Војводина 021 – Цинкарна Цеље

Феникс – Бадел 1862

Орлови – Берое

3 коло, 13.10.2021

Берое – Војводина 021

Бадел 1862 – Орлови

Цинкарна Цеље – Феникс

4 коло, 20.10.2021

Војводина 021 – Феникс

Орлови – Цинкарна Цеље

Берое – Бадел 1862

5 коло, 27.10.2021

Бадел 1862 – Војводина 021

Цинкарна Цеље – Берое

Феникс – Орлови

6 коло, 03.11.2021

Војводина 021 – Орлови

Феникс – Берое

Цинкарна Цеље – Бадел 1862

7 коло, 24.11.2021

Цинкарна Цеље – Војводина 021

Бадел 1862 – Феникс

Берое – Орлови

8 коло, 01.12.2021

Војводина 021 – Берое

Орлови – Бадел 1862

Феникс – Цинкарна Цеље

9 коло, 08.12.2021

Феникс – Војводина 021

Цинкарна Цеље – Орлови

Бадел 1862 – Берое

10 коло, 15.12.2021

Војводина 021 – Бадел 1862

Берое – Цинкарна Цеље

Орлови – Феникс

 

Група Б

1 коло, 22.09.2021

Партизан 1953 /слободен

Баскет Кам – Пламен Пожега

Будуќност Бемакс – РМУ Бановиќи

Триглав – Монтана 2003

2 коло, 25.09.2021

Монтана 2003 /слободен

РМУ Бановиќи – Триглав

Пламен Пожега – Будуќност Бемакс

Партизан 1953 – Баскет Кам

3 коло, 29.09.2021

Баскет Кам /слободен

Будуќност Бемакс – Партизан 1953

Триглав – Пламен Пожега

Монтана 2003 – РМУ Бановиќи

4 коло, 06.10.2021

РМУ Бановиќи /слободен

Пламен Пожега – Монтана 2003

Партизан 1953 – Триглав

Баскет Кам – Будуќност Бемакс

5 коло, 13.10.2021

Будуќност Бемакс /слободен

Триглав – Баскет Кам

Монтана 2003 – Партизан 1953

РМУ Бановиќи – Пламен Пожега

6 коло, 20.10.2021

Пламен Пожега /слободен

Партизан 1953 – РМУ Бановиќи

Баскет Кам – Монтана 2003

Будуќност Бемакс – Триглав

7 коло, 27.10.2021

Триглав /слободен

Монтана 2003 – Будуќност Бемакс

РМУ Бановиќи – Баскет Кам

Пламен Пожега – Партизан 1953

8 коло, 03.11.2021

Партизан 1953 /слободен

Пламен Пожега – Баскет Кам

РМУ Бановиќи – Будуќност Бемакс

Монтана 2003 – Триглав

9 коло, 17.11.2021

Монтана 2003 /слободен

Триглав – РМУ Бановиќи

Будуќност Бемакс – Пламен Пожега

Баскет Кам – Партизан 1953

10 коло, 24.11.2021

Баскет Кам /слободен

Партизан 1953 – Будуќност Бемакс

Пламен Пожега – Триглав

РМУ Бановиќи – Монтана 2003

11 коло, 01.12.2021

РМУ Бановиќи /слободен

Монтана 2003 – Пламен Пожега

Триглав – Партизан 1953

Будуќност Бемакс – Баскет Кам

12 коло, 08.12.2021

Будуќност Бемакс /слободен

Баскет Кам – Триглав

Партизан 1953 – Монтана 2003

Пламен Пожега – РМУ Бановиќи

13 коло, 15.12.2021

Пламен Пожега /слободен

РМУ Бановиќи – Партизан 1953

Монтана 2003 – Баскет Кам

Триглав – Будуќност Бемакс

14 коло, 22.12.2021

Триглав /слободен

Будуќност Бемакс – Монтана 2003

Баскет Кам – РМУ Бановиќи

Партизан 1953 – Пламен Пожега

 

27.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862