ЖКК Бадел 1862 е новиот шампион во конкуренција до 18 годишна возраст. Младите баделки во финалето ја совладаа екипата на ЖКК Струга со резултат 64:37 (17:8, 11:9, 26:14, 10:6)

….наскоро попширно…

💙💛 ШАМПИОНИ 💙💛

20.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862