Денес се одиграа елиминациските натпревари во карегоријата за кошаркарки до 14 годишна возраст.

Натпреварите се одиграа во СЦР Кале (мала сала) и се постигнаа следните резултати:

ЖКК Крива Палака – ЖКК Шкупи 46:30

ЖКК Баскет Кам – ЖКК Вардар 13:84

Екипите на ЖКК Крива Паланка, ЖКК Вардар и ЖКК МЗТ СКОПЈЕ Аеродром обезбедија пласман на Ф4, кадешто ќе им се придружи екипата на ЖКК Бадел 1862.

На 22.06.2021 година, Вторник, ќе се одиграат полуфиналните средби, во коишто ќе се сретнат:

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Струга

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Вардар

18.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862