Во Петок, 18.06.2021 година ќе се одржат елиминациските натпревари во карегоријата за кошаркарки до 14 годишна возраст.

Натпреварите ќе се одиграат во СЦР Кале (мала сала), според следниот распоред:

ЖКК Крива Палака – ЖКК Шкупи

ЖКК Баскет Кам – ЖКК Вардар

ЖКК Струга – ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Разигрувањето за шампионската титула ќе се одржи на 22/23.06.2021 година.

 

17.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862