Во Сабота, 12.06.2021 година во спортската сала Независна Македонија, Кисела Вода, Скопје, ќе се одиграат бараж натпреварите во М16 конкуренција. Победникот ќе обезбеди пласман на Ф4/М16, којшто ќе се одржи на 15-16.06.2021 година.

Распоред на натпревари:

12:00      ЖКК Струга – ЖКК Вардар

15:00      ЖКК Вардар – ЖКК Тим Арена

18:00      ЖКК Струга – ЖКК Тим Арена

 

 

11.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862