М16

Сабота, 05.06.2021 година

ЖКК Шкупи – ЖКК Тим Арена 43:64

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Тетова Булс 81:30

ЖКК Струга – ЖКК Про Баскет 45:29

 

Недела, 06.06.2021 година

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга 61:38

ЖКК Трокал – ЖКК Тим Арена 66:37

ЖКК Вардар – ЖКК Бадел 1862  48:68

Пласман на Ф4 обезбедија екипите на ЖКК Крива Паланка, ЖКК Трокал, ЖКК Бадел 1862.

Четвртиот патник ќе биде победникот од разигрувањето помегу екипите на ЖКК Струга, ЖКК Тим Арена и ЖКК Вардар.

 

М18

Сабота, 05.06.2021 година

ЖКК Про Баскет – ЖКК Гостивар 8:60

ЖКК Струга – ЖКК МЗТ Скопје Аеродром 86:14

ЖКК Вардар – ЖКК Бадел 1862 49:55

 

Недела, 06.06.2021 година

ЖКК Трокал – ЖКК Бадел 1862 28:53

ЖКК Шкупи – ЖКК Гостивар 46:27

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга 68:60

Пласман на Ф4 обезбедија екипите на ЖКК Бадел 1862, ЖКК Шкупи и ЖКК Крива Паланка.

Четвртиот патник на Ф4 ќе биде победникот од разигрувањето помеѓу екипите на ЖКК Трокал, ЖКК Гостивар и ЖКК Струга.

 

08.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862