Во Недела, на 06.06.2021 година, во младинските лиги М16 и М18 за кошаркарки ќе се одиграат следните натпревари:

М16, спортска сала Маџари (ООУ Наум Наумовски Борче)

11:00      ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга

14:00      ЖКК Трокал – ЖКК Тим Арена

16:30      ЖКК Вардар – ЖКК Бадел 1862

 

 

М18, спортска сала Независна Македонија, Кисела Вода

11:00      ЖКК Шкупи – ЖКК Гостивар

14:00      ЖКК Трокал – ЖКК Бадел 1862

16:30      ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга

Победниците ќе обезбедат директен пласман на Ф4 во соодветната категорија. Четвртиот патник на Ф4 ќе биде победникот од разигрувањето помеѓу поразените екипи.

05.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862