Во Среда, 26.05.2021 година, со почеток во 19:00 часот, во спортската сала Независна Македонија, Кисела Вода, Скопје, ќе се одигра третиот натпревар од финалната серија за шампионската титула.

Од натпреварот е обезбеден LIVE STREAM, а линкот за истиот е поставен на www.wbcbadel1862.com.mk, во тековни натпревари и во секцијата BadelTV.

Натпреварот ќе го судат Мијалковски И., Антовски Б. и Јакова Б. Делегат на натпреварот ќе биде Терзовски Д.

Во очекување баделки на терен да го докажат шампионскиот карактер, Ве покануваме да го проследите натпреварот преку LIVE STREAM!

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! ВО СРЕДА ОДИМЕ НА 2:1! 💙💛

 

25.05.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862