Во второт коло, коешто е на програмата во Среда и Четврток, 14/15.04.2021 година, ќе се одиграат  натпреварите

14:30, 14.04.2021 – ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка

16:00, 14.04.2021 – ЖКК Работнички – ЖКК Баскет Кам

13:30, 15.04.2021 – ЖКК Струга – ЖКК Вардар

Од сите натпревари, согласно одлуката на КФСМ, ќе биде обезбеден LIVE STREAM.

 

 

13.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862