Супер лига
Прв дел
1. коло – 10.04.2021
ЖКК Крива Паланка – ЖКК Работнички
ЖКК Баскет Кам – ЖКК Струга
ЖКК Вардар – ЖКК Бадел 1862
2. коло – 14.04.2021
ЖКК Работнички – ЖКК Баскет Кам
ЖКК Струга – ЖКК Вардар
ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка
3. коло – 17.04.2021
ЖКК Вардар – ЖКК Работнички
ЖКК Баскет Кам – ЖКК Бадел 1862
ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга
Втор дел
4.коло – 21.04.2021
ЖКК Работнички – ЖКК Крива Паланка
ЖКК Струга – ЖКК Баскет Кам
ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Вардар
5.коло – 24.04.2021
ЖКК Баскет Кам – ЖКК Работнички
ЖКК Вардар – ЖКК Струга
ЖКК Крива Паланка – ЖКК Бадел 1862
6.коло – 28.04.2021
ЖКК Работнички – ЖКК Вардар
ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Баскет Кам
ЖКК Струга – ЖКК Крива Паланка
Новитет во натпреварувањето е задолжителниот LIVE STREAM што треба да го обезбеди домаќинот на натпреварот како и водењето на статистика.

 

05.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862