ЖКК Бадел 1862 од се срце им ја честита големата победа на фудбалерите, со желба за успешен настап во квалификациите за Светското првенство.
На фудбалскиот терен покажавте и докажавте, во игра 11 наспроти 11, дека кога се игра со срце, со максимална концентрација, со ладни глави, со дисциплинирано спроведување на стратегијата на тренерот, успехот е секогаш на дофат.

 

01.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862