Сениорките на ЖКК Бадел 1862  во шестиот натпревар ја забележаа шестата победа. Вечерва, во Гостивар беа подобри од екипата на ЖКК Гостивар со резултат 102:40.

……….НАСКОРО ПООПШИРНО…….

04.03.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862